Havuz için çalışmalar sonunda başladı
Uzun yıllardır yapılması beklenen kapalı havuz için ilk kazma vurularak çalışmalar başladı. Atatürk Stadı yanında eski havuzun yıkılarak yerine yapılacak olan “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu”nun 2022 yılının Mayıs ayına yetiştirilmesi bekleniyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan ihale sonrası inşaat çalışma mevsiminin başlamasının ardından “Çankırı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu” inşaat çalışmasının ilk aşamasına başlandı. Eneray Yapı ve 3-El İnşaat iş ortaklığı ile hafriyat çalışmaları başlayan havuz yapımı hakkında bilgi veren firma yetkilisi Erman Ayık, hafriyat çalışmalarını bir hafta içerisinde tamamlayarak zemin güçlendirmesi, fore kazık çalışması, serve sıkıştırması ve beton çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. 2022 yılının Mayıs ayına yarı olimpik yüzme havuzunu teslim etmeyi hedeflediklerini belirten Ayık, Çankırı halkına yakışır, Dünya standartlarında bir projeyi kazandıracak olmanın heyecanı içerisinde olduklarını ifade etti.
Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapılması için çok yoğun bir uğraş verdiklerini ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak ise gelecek yılın ilk çeyreğinde havuzu Çankırı halkının hizmetine açmayı arzuladıklarını dile getirdi. Ak, bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Çankırı Milletvekilleri Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu ile Salim Çivitcioğlu’na ve projeye katkı sağlayan diğer devlet büyüklerine teşekkür etti.
-
İGM’de Çıbık, yeniden başkan seçildi
-
Aşçılar ile eğitimde iş birliği yapılacak
-
Şükrü Altın’ın yeni kitabı çıktı
-
Devlet Bahçeli Parkı tamamlanıyor
-
İftara gidip gelmeleri bu ramazan yapmayalım
-
TEMAD Çankırı Şube Başkanı ‘Özcan Çalışkan’ oldu
YORUM BIRAK
YORUMLAR
EN ÇOK OKUNANLAR (SON 1 AY)
-
01
TAVA ÇÖREĞI“Unun varsa çörek yap yağın çoksa börek yap” demişler. Bu çörek pek bilindik gibi olsa da bir de bizim usulü görün dedim ve geçenlerde annemle- kendisi muhteşem yapar ve ölçüsü göz kararıdır.TuzEkmek için ölçülendirildi.- beraber yapıverdik. Çankırı’da çokça yapılan ve sevilen hamur işlerindendir. Özellikle kışın ezilmiş pestil ve turşu ile tadına doyum olmaz. Ardına çay […] -
02
-
03
-
04
Çavundur Belediye Termal Kaplıcaları AçıldıTermal Kaplıcaları Açıldı Çavundur beldesinin Nüfusu 2000’in altında olduğu için 29 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde köy statüsüne dönüşmesiyle birlikte beldenin, Çavundur Belediye Kaplıcaları da köy tüzel kişiliğine devredilmiş ve seçimlerden bu yana yaklaşık 2,5 aydır tesis kapalı konumdayken, kiralanmasıyla ilgili Çavundur köy tüzel kişiliğinin aldığı karar doğrultusunda 05.06.2014 tarihinde 2886 sayılı kanuna göre […] -
05
DÖVİZ KURLARI
-
BIST --
-
ALTIN-
-
DOLAR-
-
EURO-