2014 Yatırım Kapsamında Sağlık Yatırımları 9 Eylül 2014 Tarihinde İhale Ediliyor

featured
service

2014 Yatırım Programı Kapsamında Yapılacak Sağlık Yatırımları 9 Eylül 2014 Tarihinde İhale Ediliyor

2014 yılı yatırım programı kapsamında ilimiz genelinde hayati önem taşıyan 4 adet sağlık yatırımı İl Özel İdaresi tarafından 9 Eylül 2014 tarihinde ihale edilecek.

1- Çankırı Merkez Sağlık Kompleksi: Bünyesinde Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve Halk Sağlığı Laboratuarı bulunacak.

2- Yapraklı Sağlık Kompleksi: İçerisinde Toplum Sağlığı Merkezi (TSM), Aile Sağlığı Merkezi (ASM), 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve sağlık çalışanları için lojman bulunacak.

3- Korgun Sağlık Kompleksi: İçerisinde Toplum Sağlığı Merkezi (TSM), Aile Sağlığı Merkezi (ASM) ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu bulunacak.

4- Atkaracalar İlçesi Çardaklı Sağlık Evi ve Lojmanı: Alt katında Sağlık Evi, üst katında ise personel lojmanı bulunacak.

Gerçekleştirilecek yatırımların ilimize hayırlı olması temennisinde bulunan Sayın Valimiz Vahdettin Özcan; “Vatandaşlarımızın daha kaliteli ve daha iyi fiziksel ortamlarda, günümüz şartlarına uygun, modern, yüksek standartlara sahip binalarda hizmet alabilmelerinin sağlanması sağlık çalışanları ve hasta memnuniyeti açısından en önemli unsurdur. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

2014 Yatırım Kapsamında Sağlık Yatırımları 9 Eylül 2014 Tarihinde İhale Ediliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin