2015 Yılı Milletvekili Seçimlerine Hazır mısınız?

featured
service

2015 Yılı Milletvekili Seçimlerine Hazırmısınız?
Medya Çankırı ve Yeni Çankırı İş Birliği ile

ADAY WEB SİTESİ, 2 HABER SİTESİ ADAY HABERİ,SEÇİM SİTESİNDE ADAY PROFİLİ, HABER VE SEÇİM SİTESİNDE ADAY REKLAMI VE 30 BİN ÇANKIRILIYA SMS GÖNDERİMİ

Her şey dahil 4.000 TL ile Tüm Milletvekili Aday adayları yararlanabilir..

Sizi Çankırı’nın gündemine taşıyacak bu fırsatı kaçırmayın

Profesyonel bir ekiple sizleri Çankırı’ya ve Dünyaya tanıtacağız!.. Tüm Milletvekili Aday Adayları yararlansın diye, Bir haber sitesi reklam fiyatına Medya Çankırı ve Yeni Çankırı haber sitesi işbirliği ile yapılmıştır..

Biliyoruz..Süre az ve rekabette öne çıkmanız şart! 

Aday Web Sitesi: www.xx.com alan adını ile size bir web sitesi oluşturuyoruz. Web sitenin içerisinde, Kendinizi rahatça tanıtabiliceğiniz, Özgeçmişinizin, Gezmiş olduğunuz yerlerin Fotoğraflarını ve Videolarını paylaşabileceğiniz Foto-Video Galeri sayfası, Manşet haber sistemi ile ön plana çıkmasını istediğiniz haberleri seçmenlerinize sunabilirsiniz., Duyuru ve haberleri rahat bir şekilde ekleyip manşet sistemi ve ön sayfada sınırsız olarak yayınlayabilirsiniz, Sayfa sınırı olmaksızın yeni sayfalar ekleyebilir, sayfaların içeriğini istediğiniz zaman düzenleyebilir aktif ve pasif hale getirebilirsiniz ve Tamamen Türkçe kontrol panelli webmail hizmeti ile 20 Adet isim hakkınıza ait eposta hesaplarınızı açabilirsiniz.

2 Haber Sitesi Haberi: Medya Çankırı ve Yeni Çankırı’da katıldığınız etkinliklerin, Gezdiğiniz ilçelerin ve köylerin haberlerini yayınlacağız..

Aday Profili: http://secim.yenicankiri.com adresinde Vitrinde yer alacak şekilde aday profiliniz olacaktır. Orada kendinizi rahatça tanıtabileceksiniz. Özgeçmişiniz, Fotoğraflarınız, Videolarınız ve haberleriniz yer alacaktır.

Reklam: www.medyacankiri.com, www.yenicankiri.com ve http://secim.yenicankiri.com adreslerinizde reklamlarınız yer alacaktır.

VE…

30 Bin Çankırı’daki esnafa, Parti yönetimine, ilçelerdeki insanlara vs. 30 Bin kişiye sms gönderimi kendi adınız başlıklı istediğiniz metin yazılıp gönderilcektir.

OZZELL

HEMEN BAŞVUR!

0 539 810 02 18 | iletisim@medyacankiri.com

 

 

2015 Yılı Milletvekili Seçimlerine Hazır mısınız?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin