Futbol İl Tertip Komitesi Başkalığından

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

27-28 Aralık 2014 tarihlerinde oynanacak olan Amatör küme futbol il birinciliği müsabakaları Futbol İl Hakem Komitesinin yeterli sayıda hakemi olmadığından dolayı müsabakalara hakem ataması yapılmamıştır.

Futbol Tertip Komitesi olarak konu Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kuruluna ve Merkez Hakem Kurul Başkanlığına intikal ettirilmiştir.

Yapılan görüşmeler neticesinde ilimizde yaşanan Hakem atama sıkıntılarının gerek Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu gerekse Merkez Hakem Kurulu tarafından en kısa zamanda çözüleceği Tertip komitemize bildirişmiştir.

Çankırı Futbol İl Tertip Komitesince konuyla ilgili olağanüstü toplantı 26-Aralık- 2014 tarihinde saat 16.00 da yapılmış olup kulüplerimizle yapılan görüşmeler sonucunda 27-28 Aralık 2014 tarihlerinde oynanacak olan Amatör küme futbol il birinciliği müsabakalarının iptaline müsabakaların 03-04 Ocak 2015 tarihinden itibaren birer hafta kaydırılarak oynatılması kararı alınmıştır.

Futbol İl Tertip Komitesi

Futbol İl Tertip Komitesi Başkalığından
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin